Ezüst 12

Napi 10-15 perces önmasszázs, meditáció vagy mozgás, és megtanulja jól érezni magát ebben a felgyorsult világban.

Szereti önmagát?
Szeretne ösztönösen ráérezni a jó megoldásokra?
Szeretne határozott, és megbízható lenni?


Ezüst 12 gyakorlatsor elsősorban az egészség megszerzéséhez szükséges energetikai pályák tisztítását, energiaszint növelését célozza, elősegítve, hogy a gyakorlója betegségével jobb hatásfokkal tudjon szembenézni. Az Ezüst 12 gyakorlatok három területen nyújtanak segítséget a rászorulóknak:
  • Helyreállítják a yin/yang egyensúlyt.
  • Megemelik az energiaszintet, hogy legyen mivel elindítani a testen belüli energiamozgásokat. Az energiaszint megemelkedésével lehetőség nyílik a gyakorlatok állva történő, intenzívebb végzésére.
  • Yang energiaszint emelése feltöri a meridiánokban lévő blokkokat, és szabaddá teszi az energiapályákat, biztosítva ezzel a szabad energiaáramlást.
Az Ezüst 12 gyakorlatsorában több olyan elem található melyek jelentős yang energiát mozgatnak, elérve ezzel a testen belül egy enyhe yang energia túlsúlyt. Az energiablokkok áttörésére a lágy, lefelé süllyedő yin energia nem alkalmas, ezért a gyakorlatok egy része közelebb áll a kemény chi kunghoz.
Ezüst 12 tanfolyam
A gyakorlás célja:
  • A dinamikus önfeledt, de mégis kontrollált mozgás segít megszabadulni a belső feszültségektől.
  • A gyakorlatsor második részében tudati és lelki harmóniát teremtő yin energiára épülő, a belső agressziót lecsendesítő gyakorlatokat végzünk.
  • A gyakorlatok koncentrált, izommunkára figyelő végzése eltereli a gyakorló figyelmét a betegségéről, emelve önbizalmát, hitét a gyógyulásban.
  • A meditáció önmagunk elfogadásán keresztül oldja a blokkokat, és ennek az egészségessé válási folyamatnak a felemelő érzését élteti át velünk.
  • A kínai csikung önmasszázs megismerésével helyi energiablokkok, izomfájdalmak kezelhetők.
  • Előadás keretében megismerkednek a résztvevők azokkal az elméleti alapokkal melyek alapján étkezésüket energetikai szempontból kedvezőbbé tudják tenni. 

Az Ezüst 12 gyakorlatok sajátossága, hogy látszólag különösebb erőkifejtés nélkül végezhetők, ami elsősorban az energiapályák, izmok megfelelően magas szintű előkészítésének eredménye.

Az Ezüst 12 tanfolyam két 4 órás blokkból áll, időtartama 8 óra. (Hétvégi tanfolyamnál 1 óra ebédszünet)

A tanfolyam elvégzését követően 1,5 órás klubfoglalkozáson lehetőség van gyakorolni a megtanultakat, de a megszerzett ismeretek lehetővé teszik az önálló otthoni gyakorlást is. Az otthoni gyakorláshoz a résztvevők mintegy 50 oldalas jegyzetet kapnak

Kapcsolat

Név: Kubas Eleonóra Márta

E-mail cím: kubas08@gmail.com

Telefonszám: 06/30 287-5570

Helyszín: Orosháza