KORÁBBI ESEMÉNYEK: Negatív érzelmek és a légzés kapcsolata - ELŐADÁS

Vissza az előző oldalra | Utolsó módosítás dátuma: 2017. Jan. 21. 14:03

"NEGATÍV ÉRZELMEK ÉS A LÉGZÉS KAPCSOLATA" ELŐADÁS ÉS GYAKORLATI BEMUTATÓ VOLT A FEHÉR FÉNY ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN 2012.Június 23-án 14.00 ÓRÁTÓL A BÉKÉSCSABAI VASUTAS MŰVELŐDÉSI HÁZBAN, BÉKÉSCSABA ANDRÁSSY U. 79. SZÁM ALATT. A RÉSZVÉTEL INGYENES VOLT.


Mingtang® Központ a Jövő Plusz fesztivál kiállítója2012. Május 18-20 között rendezték meg Székesfehérváron Magyarország első jövőtudatos fesztiválját és innovációs bemutatóját, mely egy olyan egyedülálló kezdeményezés volt, amely révén az összefogás, a jövő-, környezet- és egészségtudatosság, valamint a szabadidő aktív eltöltését erősítették a lakosságban. Az ingyenes, példamutató, szemléletformáló és értékközvetítő esemény minden generáció számára hasznos tudást és információt, tematikus programokat és szórakozást nyújtott neves közéleti szereplők, sportolók és művészek előadásain túl a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának bemutatásán keresztül.
 A rendezvényen a Mingtang
® Központ Csikung oktatói is részt vettek -  Dr Berend Róbert csikung mester, Berend Dóra Ágnes a Mingtang® Központ vezetője, Kubas Eleonóra az orosházi régió vezetője és csikung oktatója és Vámos Rita a gödöllői régió vezetője és csikung oktatója.
A rendezvényen szereplő minden kiállító és előadó bemutatott valamit azokból a számukra fontos értékekből, amelyek előremutatóak és felelősséget sugallnak. A Mingtang
® Központ faházában jó hangulatú beszélgetések során mutattuk be magát a technikát, beszélgettünk a meditációról, annak pozitív hatásairól, de kedvezményesen könyveket is lehetett vásárolni. Naponta több alkalommal biztosítottunk lehetőséget az érdeklődőknek a mozgásra. Szombaton a Török udvarban, vasárnap a sétálóutcán vontuk be a fesztiválozókat 15-20 perces mozgásra, mely dinamikusabb és lassúbb mozgáselemeket is tartalmazott.   
A fesztiválra olyan emberek látogattak el, akik veszik a fáradságot és hajlandóak tenni is valamit annak érdekében, hogy egészségesebb, jobb és szebb legyen a jövőjük.

A szervezők szerint a Jövő plusz fesztivál feladata, olyan emberek bemutatása, akik a harmóniára törekszenek az életükben és a tevékenységükben is. Mivel hasonló jellegű közösségi rendezvényt még nem rendeztek az országban, ezért hagyományteremtő jelleggel a cél az, hogy a Jövő+ Fesztivál és Innovációs bemutató egy kiemelt, évente megrendezésre kerülő országos fesztivállá váljon.


Kapcsolat

Név: Kubas Eleonóra Márta

E-mail cím: kubas08@gmail.com

Telefonszám: 06/30 287-5570

Helyszín: Orosháza