MAGAMRÓL

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLLEK! 

KUBAS ELEONÓRA MÁRTA VAGYOK, EGÉSZSÉGTURIZMUS SZERVEZŐ.

  •  Sportrekreáció, csikung oktatóként 2006 óta vezetek  csikung tanfolyamokat, klubfoglalkozásokat. 2001. novemberében végeztem el az első csikung tanfolyamot Dr. Berend Róbertnél. 2007-2009 között a Tessedik Sámuel Főiskola Egészségügyi Karán az „Egészség-és személyiségfejlesztés keleti technikákkal (Chi Kung)” szakirányú képzés gyakorlatvezetője voltam. 2007-ben csikungos társaimmal együtt létrehoztuk a Kristály Chi Kung Egyesületet, melynek célja az ember testi, fizikai, lelki és szellemi tökéletesedésének és fejlődésének előmozdítása, a rejtett emberi képességek feltárása és kibontakoztatása, a sport, a mozgás és a meditáció segítségével. Az egyesület arra törekszik, hogy az emberi képességek fejlesztése mindennapi értékrendünk részévé váljon. Az egyesület ápolja azt a szellemi kultúrát és hagyományt, ami az évezredek során a keleti energetikai módszerek alkalmazása során kialakult. Ez a módszer hozzásegíti az európai embert ahhoz, hogy közelebb kerüljön a keleti világ ősi civilizációinak megismeréséhez és megértéséhez – különös tekintettel a kínai kultúrára – valamint a természet és környezet ápolásához. Tanfolyamokat, kirándulásokat, táborozásokat szervezünk. A 2016/2017-es tanév első félévében a Szent István Egyetem Egészségtudományi Campusán Gyulán a Szociális munka és Egészségturizmus szervező levelező szakon, valamint a Szociális Gerontológia szakon tartottam gyakorlati Fitnesz csikung órákat.

  • Bronzjelvényes túravezetőként egy napos bakancsos túrákat szervezek elsősorban a Pilis- és Visegrádi- hegységbe. 

  • Végzett SAS-ként fiataloknak segítek pozitív szuggesztiók alkalmazásával. Az ELTE Affektív Pszichológiai Tanszékén végeztem a "Szuggesztiók Alkalmazása a Szomatikus Orvoslásban Képzés"-t. 

  • Schüssler tanácsadóként olyan prevenciós lehetőséget ajánlok, mely könnyen átlátható és alkalmazható, kockázatmentes és természetes terápia. Dr. Schüssler 12 ásványi sót állított terápiás rendszere középpontjába, amelyek a vérben és a szövetekben fordulnak elő. Ezeket az ásványi sókat funkcionális vagyis élettani működéseket befolyásoló szereknek nevezte el, mert ezek mindegyike a szervek és szövetek meghatározott működéseit képesek befolyásolni. A Schüssler sók olyan sejtfunkciós anyagok, amelyek a hatásukat a sejtközötti folyadékban, a sejtmembránokon és a sejtek belsejében fejtik ki. Amikor ásványvizet iszunk, patikában kapható ásványi anyag készítményeket fogyasztunk, akkor a sejteken kívüli területet töltjük fel. A Schüssler sók által a sejten belüli tartomány is feltöltődik, mert az ásványi anyagok és nyomelemek bevitele igen magas potenciában, vagyis hígítva történik. A hatóanyag molekula felhígítva a száj nyálkahártyáján jut be a vérkeringésbe, kikerülve az emésztőrendszert és így nagyon gyorsan tudja kifejteni hatását. Mivel minden egyes ásványi só az anyagcserében jól körülhatárolható funkciót lát el, ezért azok hiány-állapotaiban sajátos elváltozások figyelhetők meg. A bőr rugalmasságában, színében, az estleges váladékokban és a kiütésekben, különösen az arcon alakulhatnak ki elváltozások. Ezen tünetek figyelembevételével segítek megállapítani a megfelelő ásványi só hiányát.   

 

Kapcsolat

Név: Kubas Eleonóra Márta

E-mail cím: kubas08@gmail.com

Telefonszám: 06/30 287-5570

Helyszín: Orosháza