Mingtang alapszint

Tegyünk magunkért!
Végezzen olyan gyakorlatokat, melyek bizonyos képességeket fejlesztenek, és ezáltal segítenek elviselni a hétköznapi élet nehézségeit.

15 gyakorlat és teljesítménye 30%-kal magasabb lesz!

Ismerje meg 26 órás tanfolyamon, hogyan teheti szorosabbá kapcsolatát kedvesével, hogyan javíthat szexuális életén.


Az általunk oktatott Mingtang® Csikung taoista alapon áll, vallási elkötelezettséget nem igényel, elsődleges célja az önmegvalósítás, melyhez az egészségen, stressz és depressziómentes állapoton keresztül vezet az út. A technika elsajátítása életszemléletbeli váltással jár együtt. A hangsúlyt a tudati edzésre helyezzük, az agyi működés koordinálásával a környezetünk energiái befolyásolhatók. A csi kung gyakorlásakor rálelünk életünk értelmére, egészségessé válunk, teljesítőképességeinket tudjuk fokozni, intuitív képességeinket jobban ki tudjuk használni. Nagy szerepe van környezetünk harmóniájának megteremtésében és nem utolsó sorban családi és szexuális életünk javításában, magasabb szintre emelésében.
Az alapszintű tanfolyamon a technika elsajátítása történik. A résztvevők megtanulják:

  • Minket körülvevő igen finom energiák érzékelését, harmonizálását, gyűjtését.
  • Yin/Yang energiák megkülönböztetését.
  • Energiák testen belüli mozgatását.
  • Betegségeket okozó energiaelakadások megszüntetését.
  • Öt elem tanát, kapcsolatukat a szervekkel.
Mingtang chi kung rendszer

A Mingtang csikung rendszer a kor kihívásainak megfelelni akaró ember számára biztosítja kelet energetikai tudását, a modern orvostudomány, sporttudomány élettani ismereteit felhasználva. Egy olyan középpontban elhelyezkedő rendszer mely eredményességét a technika gyors elsajátíthatóságával az európai ember számára is érthető, misztikus elemektől megtisztított voltával éri el.

Az alapszintű tanfolyam hat 4 órás blokkból áll, két hétvégén.

  •  Az első blokk négy óra elméleti alapozás: Előadást hallanak a keleti, nyugati gondolkozásról, arról, hogy a tudomány mit gondol a chi-ről, hogyan működik. Életünket terhelő stresszorokról, a világban fellelhető energetikai rendszerekről, a csikung területeiről, és a keleti energiatanról. 
  • A 2-4. blokkokban chi kung gyakorlatok, energetikai mozgásos, meditációval összekötött gyakorlatokat tanul meg a résztvevő. A programban a légzéstechnikához és tudati koncentrációhoz kötött meditációs módszereket sajátítanak el és megtanulják az energia testen belüli tudati koncentrációval történő akaratlagos mozgatását. Mozgásos, harcművészeti chi kung meridián nyújtó gyakorlatok is szerepelnek a programban.
  • Az 5-6 blokkban önkezelés, öngyógyítás, stressz és depresszióoldás hangsúlyos, de a gyógyítás alapjait is megismerik a résztvevők.           

A tanfolyam elvégzését követően az egyén fejlődését klubfoglalkozások biztosítják.

A résztvevők mintegy 150 oldalnyi jegyzetanyagot kapnakKapcsolat

Név: Kubas Eleonóra Márta

E-mail cím: kubas08@gmail.com

Telefonszám: 06/30 287-5570

Helyszín: Orosháza