Fitnesz csikung

Mingtang ®Fitnesz csikung Egy könnyed energiatorna, mely nyugalmat, elmélyülést és lassúságot hoz egy gyors világba.

Relaxáló zenére történő mozgások, melyeknél nem a lendület, sokkal inkább az önmagunkra figyelés a meghatározó, az izmok feszítése – lazítása és a légzés tudatosítása révén.


A Fitnesz csikung a kemény csikunghoz közel álló önfejlesztő technika, fő célja a meridiánokban való energiaáramlás beindítása, a jó egészségi állapot megszerzése, megőrzése és a mindennapi stressz oldása. A kemény-lágy csikung kategóriába tartozik, felhasználva több csikung egészségmegőrzéssel foglalkozó részét és a kemény csikung személyiségformáló technikáit. A programba beépültek a Tao csikung keringésfokozó, a Páncéling csikung izom bemelegítő gyakorlatai, valamint a Nyolc Brokáttekercs két ülő és négy álló változatának energetikai gyakorlatai.

A 1,5 órás foglalkozás gyakorlatai könnyen elsajátíthatóak. Nincs szükség a távol keleti filozófia elmélyült ismereteire, energetikai előképzettségre.

Az edzés két fő szakaszból áll, melyek figyelembe veszik a távol keleti hagyományok mellett a modern izomélettan és agykutatás eredményeit. Mozgásos részei fokozzák a vérkeringést, oldják az izmokban lévő feszültségeket, a merev letapadt izmokat lazítják. Meditatív gyakorlatai vizualizációkra épülnek, csökkentik a szellemi fáradtságot, oldják a lelki terhek okozta feszültségeket. Gyakorlatai segítik a stresszterhek csökkentését, és depresszió oldó hatásúak.

A teljes edzés légzéstechnikát javító önfejlesztő meditatív gyakorlattal zárul.

Kapcsolat

Név: Kubas Eleonóra Márta

E-mail cím: kubas08@gmail.com

Telefonszám: 06/30 287-5570

Helyszín: Orosháza